Masaj cu pietre de jad

Pat de masaj cu pietre de jade

O noua modalitate de tratare a durerilor de spate si ale picioarelor, a aparut in Romania. Cunoscut pana acum doar in tarile asiatice, tratamentul cu pietrele semipretioase de jad a inceput sa fie una dintre cele mai cautate metode de masaj, extrem de simpla si placuta, fara dureri si foarte eficienta.

Acest pat de masaj termal este destinat punctelor de presiune vitale ale intregului corp, aflate de-a lungul coloanei vertebrale, asupra carora actioneaza cu un masaj precis si relaxant pentru a va oferi efectele terapeutice benefice combinate ale masajului, chiropracticii, acupresurii si caldurii infrarosii de spectru indepartat.

Masajul include trei metode terapeutice:
    - eliberarea presiunii din coloana prin elongarea mecanica;
    - presopunctura;
    - moxibustiunea~reflexoterapia cu caldura pietrelor de JAD.


Principii de functionare

Jad Premium
In medicina traditionala orientala, jadul era cunoscut pentru proprietatile sale curative. Este renumit ca transmitator al razelor infrarosii de spectru indepartat de aceeasi lungime de unda ca cele emise de organismul uman.

Razele Infrarosii de Spectru Indepartat
Lumina infrarosie reprezinta o parte din spectrul invizibil al luminii soarelui. Putem, totusi, simti aceasta lumina, pe care o percepem ca pe caldura. Soarele emite energie cu preponderenta in segmentul infrarosu al spectrului.

Caldura intensa
Proiectorul cu sfere de jad, proiectat sa minimizeze pierderea de caldura si raze infrarosii de spectru indepartat, poate fi plasat in diferite zone ale corpului pentru a imbunatati circulatia sangelui, a dizolva cheagurile de sange ascunse si a inlatura intr-un timp scurt oboseala